PREZENTARE
       Dispunand de baza materiala si personal calificat Marconf, produce o gama variata de elemente prefabricate din beton si beton armat de calitate superioara, respectand normele INCERC cu privire la retetele folosite, controlul calitatii betoanelor facandu-se in laboratorul propriu de catre personal specializat si autorizat de Ministerul Lucrarilor Publice si Amenajarii Teritoriale.
PRODUCTIE
       Marconf produce si comercializeaza (din stoc si la comanda) urmatoarele elemente prefabricate :
       - pavele din beton superfinisate utilizate pentru executia de trotuare, alei, curti, piete si parcari ntr-o gama larga de forme si culori.
       
Rezistente pe timp de iarna si cu drenaj eficient in cazul ploilor, suprafata de uzura poate fi executata cu agregate din roca dura, permitand mozaicarea.
       Produsul este agrementat de MLPAT prin agrement tehnic nr.016-04/010-1997 si este insotit de certificat de calitate.

* tuburi din beton (200, 300, 400, 500, 600)
* boltari
* spalieri
stalpi si placi de gard *
placi traforate *
borduri *
fasii cu goluri *
       - produce si comercializeaza intreaga gama de betoane si mortare
DOTARI
        MARCONF detine urmatoarele spatii de productie prefabricate:
       - hala prefabricate fasii cu goluri ( 900 mp) - dotata cu pod rulant, cuve tractare, masa vibratoare si instalatie turnare fasii
       - hala tuburi (900 mp) - dotata cu pod rulant, instalatie tuburi si spatii depozitare
       - hala prefabricate elemente mici (900 mp) - dotata cu pod rulant, cuve tractare, mese vibratoare, macara Pioneer si cale rulare vagoneti
      - doua statii betoane-mortare (1800 mp) - cu acces pentru betoniera si carucior mobil pentru aprovizionare directa
      - laborator incercare betoane si mortare autorizat de catre Inspectoratul Teritorial in Constructii conform Codului de practica pentru executarea lucrarilor din betoane INDICATIV NE012-99, in care se efectueaza determinari privind verificarea betoanelor conform Legii 10/1995 privind calitatea in constructii.
      Pentru productia de pavele, MARCONF detine o linie tehnologica produsa de SABELA Ploiesti, corespunzatoare agrementului tehnic MLPAT.
      Toate echipamentele pentru prepararea, transportul si punerea in opera a betonului sunt atestate de Comisia Nationala de Atestare a Masinilor si Echipamentelor in Constructii (CNAMEC) din MLPAT pentru a asigura calitatea lucrarilor executate si protejarea mediului in conformitate cu HG 1046/1996.
 

REFERINTE

 

CONTACT

Ing. Carmen NEACSU - 0722.684.663